Handelsonderneming S.H.L. - Montfoort

Nieuws

KERSTPAKKETTEN EN THEMAGESCHENKEN

Beste relatie,

Allereerst spreken wij de wens uit dat u allen in volle gezondheid de afgelopen periode bent doorgekomen.

Het jaar 2020 is wel een heel bijzonder jaar.
Veel bedrijven zijn in de afgelopen maanden anders gaan werken. Veel medewerkers en collega's zijn thuis gaan werken door de Corona-pandemie. Ook de Kerstdagen zullen dit jaar zeker anders gaan verlopen dan dat we met elkaar gewend waren. Juist daarom moedigen wij de werkgevers aan om dit jaar extra aandacht te schenken aan hun werknemers. Het kerstpakkettenteam van SHL Montfoort wil u graag hierbij adviseren en de mogelijkheden bespreken.
De samenstelling van onze pakketten is zeer divers. Hieronder ziet u een drietal voorbeelden.Wij kunnen pakketten leveren van €5,95 tot €100,00. Heeft u vragen of wilt u met ons van gedachten wisselen over de samenstelling van uw kerstpakket of relatiegeschenk, neem gerust contact met ons op door klik hier


MY-KEY-DISTANCE


De perfecte kleine helper
Oppervlakten niet aanraken

In tijden van verhoogd infectiegevaar door virussen of bacteriën wordt de hygiëne altijd verbeterd. Dit houdt in dat u uw handen vaak en grondig wast, dat u in de binnenkant van uw elleboog niest en geen handen schudt. Dit zijn mogelijke maatregelen om een infectie tegen te gaan.

Er zijn veel dingen te overwegen, vooral bij oppervlaktebesmetting. De focus ligt altijd bij de vraag: welke oppervlakten worden intensief gebruikt en mogelijk sterk vervuild zijn? Voor velen van ons betekent dit dat we met open ogen door de wereld moeten gaan en iets voorzichtiger moeten zijn bij het aanraken van oppervlakten die mogelijk sterk vervuild zijn.Dit is precies waar de MY-KEY-DISTANCE in het spel komt! Als u een voorwerp of een veel gebruikt oppervlak niet wilt aanraken, gebruik dan gewoon de "MY-KEY-DISTANCE", een hulpmiddel dat aan een sleutelbos past en altijd kan worden gebruikt als er geen direct contact met een oppervlak nodig is. Het helpt bij het openen van deuren, het indrukken van knoppen in de lift, het opent de deur in de trein of het indrukken van de deurbel. Tegelijkertijd versiert hij je sleutelbos wanneer hij niet in gebruik is. Het is een klassieke probleemoplosser van REFLECTS® en biedt prachtige mogelijkheden voor gebruik als promotieartikel. MY-KEY-DISTANCE heeft een geregistreerd EU-octrooi.

Materiaal:
Aluminium - ideaal voor lasergravure

Verpakking:
Polybag met inlay. Speciale verpakking op aanvraag.
COMPLETE 2020 catalogus


Ontdek onze nieuwste producten.
Met nieuwe producten, zoals hieronder willen wij een absoluut uitroepteken op de markt zetten.
De bekers zijn in alle kleuren en teksten te verkrijgen.


Zoals gebruikelijk vindt u natuurlijk nog meer producten in onze catalogus.
We hopen u hiermee weer voldoende inspiratie te geven.
Heeft u interesse, vraag dan de catalogus aan klik hier

Wij leveren ook kleine aantallen producten, mits de ordergrootte minimaal € 50,00 is.

Heeft u iets te vieren? Nieuwe zaak, jubileum enz.


En wilt u op locatie bij deze gebeurtenis een gelegenheidsmuntje slaan?
Geen probleem. Wij komen met deze mobiele muntpers naar u toe en slaan op locatie uw herinneringsmunt.

Meer informatie over de mogelijkheden volgt z.s.m.
© 2014 - 2020     S.H.L.-Montfoort privacybeleid disclaimer design by Bert