Handelsonderneming S.H.L. - Montfoort

Privacybeleid

Versie 1.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15 april 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort. U dient zich ervan bewust te zijn dat Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen, ook als links op deze site daarnaar verwijzen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken, zoals naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, emailadres en banknummer. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen in de (digitale) administratie van Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.


Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen in de (digitale) administratie van Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.


Sociale media

Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort is op verschillende sociale media te vinden, zoals bv. Facebook. Wanneer u ons volgt op sociale media krijgen wij mogelijk toegang tot een deel van uw profielgegevens. Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort volgt ook zelf sociale media kanalen en kan op die manier toegang krijgen tot gegevens op sociale media over u.


Cookies

Wij verzamelen gegevens (aantallen bezoeken en bezochte pagina's) voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt geen gebruik van 'cookies' (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) of vergelijkbare technieken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaartermijn

Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort bewaart uw gegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Handelsonderneming S.H.L.- Montfoort
Hannie Schaftstraat 99,
3417 CS Montfoort,
tel. 0348-471575 / 06-55378741
email: info@shlmontfoort.nl

© 2014 - 2020     S.H.L.-Montfoort privacybeleid disclaimer design by Bert